Казвам се Велимира Василева. Изучавала съм психология, НЛП, Коучинг, школата на Станиславски и системата на Пол Екман за разпознаване на лъжата.

Имам над 15 години търговски опит на редови и ръководни позиции в компаниите Ксерокс, Алкател, Прософт, Дачия, Хюндай и Мтел(А1).

Била съм консултант към мултилевъл компании като Ейвън и Орифлейм.

От няколко години имам практика в областта на Управленското консултиране или познато още като услуги  за управление и развитие на човешките ресурси  и работя в сътрудничество с колегата си Тодор Миндиликов. Имам собствено предаване за личностно развитие по радио Гама Видин и Житейска, и Бизнес Коучинг практика.

Силните ми страни са интердисциплинарната трактовка на материята плюс богатия ми търговски опит и ръководителски опит. В тази симбиоза клиентите ми започват да се самоактивират за постигане на целите поставени им в личен и служебен план.

Във всичките си роли на консултант или мениджър, наблюдавала съм възходите и паденията на част от компаниите  и съм установила, че основния модератор в една компания е човешкия капитал, който може да я активира или да я взриви.  В случай, че не желаете да погледнете субективно, а искате да се облегнете на обективизма  до същия извод са достигнали и Институционните инвеститори – като Съветът на институционните инвеститори (CII – Council of Institutional Investors),  които са едни от определящи дневния ред на бизнес света. Те заявяват, че са осъзнали, че няма значение за кого става въпрос  дали софтуерен дизайнер, шофьор на камион, счетоводител, камериерка, най-ценните аспекти, които получаваме от всички тях, както пише Томас Стюард в „Интелектуален  капитал”, „са най-съществените човешки възможности: усет,  преценка, създаване и изграждане на връзки.”

Предлагам Ви съобразен с личните и организационните Ви нужди план за обучение: 7-те СТЪПКИ НА ИНОВАЦИОННАТА ПРОМЯНА

Това обучение е за  всяка една компания и за всеки един от Вас, който иска да работи върху самосъзнаването си с цел постигане на набелязаните си цели.

Методът, който ще използвам е НЛП Екзекутивна Коучинг-Психология с цел усвояване на нови поведенчески модели и взаимоотношения; баланс между лични и фирмени цели и устойчивост при постигане на служебни такива.

За да има напредък в една компания, ТЯ трябва да разполага с таланти не само на ключови мениджърски позиции, но и за всяка една роля в организацията.

За първи път човешкият капитал е предложен като отделен производствен фактор.

Важно е да се научат служителите да изграждат хармония с вътрешните и външни клиенти.Да разпознават репрезнтативните системи на хората около тях. Да се научат даподхождат индивидуално. Да помнят, че 58% от комуникацията между хората е неформална.

НЛП Екзекутивната Коучинг Психология съчетава в себе си най-добрите практики на четирите дисциплинарни направления в съвремието ни. Пример за това  са компании, които са успешни лидери на пазара.

57D995E3-700B-4454-8FC7-F5C7702D83CE_1_105_c.jpeg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *