на 10 октомври 2019 от 17.00 ч. в залата на хотел РОСТОВ, гр. Плевен
Националното сдружение на малкия и среден бизнес ще открие обучителната програма по предприемачество BASE, която се организира за първи път в област Плевен с финансовата подкрепа на Сдружението и на Фондация „Америка за България“. Целта на програмата е да даде базови и практически насочени знания за стартиране и управление на малък бизнес. Моделът обхваща курс от 12 обучителни лекции, показващи практически пътят от идеята за бизнес до реализацията на успешна услуга или продукт, който често е доста трънлив и зависи от множество фактори, сред които са добрият бизнес план, достъпът до начален капитал, възможностите за наемане на офис и ползване на инфраструктура от доставчици на най-необходимите услуги, административни пречки/облекчения, наличие на „база“ с добри примери, общност – всичко е от значение.
Безплатната обучителна програма “BASE – Моят бизнес е моето бъдеще” дава възможности за успешно стартиране на собствен малък бизнес от страна на участниците. Обучителната програма е интерактивна, включваща ментори от реалния бизнес, които чрез различни методи включват обучаемите в процеса на представяне и овладяване на знанията и информацията, така че да ги мотивират за пълноценно участие в обучителния процес.
Целева група на обучението е – младежи и трудоспособни хора на възраст от 16 до 64 годишна, които имат току-що стартирал бизнес или ясна идея за развитие на собствен бизнес.
Обучителната програма е интерактивна, включваща ментори от реалния бизнес, които чрез различни методи включват обучаемите в процеса на представяне и овладяване на знанията и информацията, така че да ги мотивират за пълноценно участие в обучителния процес. Вече е разработено учебно помагало по програма BASE, което е на разположение на обучителите и обучаемите. В този смисъл вярваме, че прилагайки в края на обучението практически стимули за най-добрите бизнес идеи, под формата на награден фонд, ще доведат до техният успешен старт и развитие и ще станат добър пример за следващите стартиращи предприемачи от района и страната.

За повече информация: 0878 99 77 46 – Николай Тодоров – координатор на Програмата за гр. Плевен или в www.nasmb-bg.org

Програма BASE Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *