Националното сдружение на малкия и среден бизнес е водещ партньор по Проект „Повишаване на иновационния капацитет на малките и средните предприятия (МСП)/SMEINNOBOOST“, финансиран по програмата „Балкани – Средиземно море 2014-2020“. Наши партньори са 10 организации от България, Гърция, Кипър, Северна Македония и Албания, включително НСИ на България, Северна Македония и на Албания – www.smeinnoboost.org.

Целта на проекта е да се допринесе за развитие на иновационната екосистема в целевите страни чрез подкрепа на иновационната активност и капацитет на МСП за генериране и внедряване на иновации.

В тази връзка НСМСБ има удоволствието да Ви покани на Иновационен форум “Innovation in action”, който ще се проведе на 22 май 2019 година в конферентните зали на САИ (Съюз по автоматика и информатика
“Джон Атанасов”, с адрес на ул. “Раковски” 108).

Основни теми на иновационния форум ще бъдат политиките за насърчаване на иновациите в МСП /разработка и внедряване/, представяне на иновативни продукти, разработени от МСП, финансови механизми и възможности за финансиране на иновативни продукти/проекти, както и основни проблеми и добри практики при развиване на иновативни идеи.

На форума всеки един от участниците ще има възможността безплатно да оцени своя иновационен капацитет с помоща на специално разработения софтуер за самооценка – SAT.

Работен език – български.

Заявете своето участие тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *