Наръчник по киберсигурност за малки и средни предприятия, което организираме на 10 ноември от 11:00 в Зуум.
 
В публичното пространство обичайно се говори за големите кибератаки, които засягат милиони потребители, чрез пробив на институции и глобални корпорации. Това създава измамно чувство на сигурност, че малкият и среден бизнес не е обект на кибер посегателства. С ускорената дигитализация и прехвърлянето на ключови процеси във виртуалното пространство поради пандемията и изискванията за социална дистанция, българските малки и средни компании станаха уязвими за хакерски атаки. Недостатъчно добрата подготовка да посрещнат кибер заплахите ги прави основна мишена за киберпрестъпниците.

Какви рискове и предпазни мерки съществуват за малкия бизнес? Как и кога да се въведат? Откъде може да се намери помощ и финансиране? 
 
Ще отговорим на тези и други въпроси по време на онлайн представянето на Наръчника по киберсигурност за МСП на 10 ноември от 11:00. Каним Ви да се включите в разговора с експерти и практици в Зуум (линк ще изпратим скоро). На място ще може да се сдобиете с дигитална версия на наръчника.
 
Програмата е прикачена, а за всякаква информация, може да се свържете с Нено от моя екип - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

 Линк, на който всеки бизнес може да се включи, за да участва активно в разговора: 
https://us02web.zoom.us/j/84087976113?pwd=dFhoRkNDQUkxcU51ekZyU0dzd2JCdz09

 Събитието ще бъде предавано и във Фейсбук с визможност за гледане и писмени коментари: https://www.facebook.com/events/948223679100429